HOSTESSES EN PROMOGIRLS

TROPISCHE HOSTESSEN EN PROMOGIRLS

Laat uw gasten warm verwelkomen door deze Tropische hostessen.

Hostessen zijn hét visitekaartje van uw bedrijf en daarom zorgt wij ervoor dat alleen de beste hostessen worden ingezet op uw beurs of event.

Die eerste indruk moet perfect zijn. Met de hostessen van Flor Latina Entertainment worden uw gasten altijd vriendelijk, netjes en enthousiast ontvangen.

Over de hostesses
Deze mooie Zuid-Amerikaanse dames ontvangen uw gasten met een stralende glimlach en veel enthousiasme. Of het nu om een informele of formele zakelijke setting gaat, de dames en kostuums worden met zorg geselecteerd op basis van uw gelegenheid en gestelde doelen.

Over onze Promogirls
Onze promogirls worden o.a. ingezet op festivals, stranden op straat en sport evenementen. Ze delen flyers uit, maken foto’s en werken als host of hostess op events. We delen samples uit, verkopen uw product op de beurs of werven leden. We produceren daarnaast graag de promotiemiddelen, verzorgen de kleding en styling en al het transport met geselecteerde partners en specialisten. Het is de combinatie van deze elementen die ervoor zorgt dat we ons full service promotie bureau mogen noemen.

Meertaligheid
Wij hebben ook meertalige hostessen/promogrils in ons bestand, je kun je gasten dus naast het Nederlands ook laten verwelkomen in het Spaans, Portugees of Engels.

MEER WETEN OVER ONZE HOSTESSEN EN PROMOGIRLS?