DANS WORKSHOP

DANS WORKSHOPS

Dans is onze specialiteit!

Onze dans workshop is geschikt voor iedere gelegenheid en elke leeftijd! Het is perfect voor jouw personeelsdag, trouwfeest, vrijgezellenfeest of festivals.

Tijdens onze dans workshop leer je op toegankelijke en vrolijke wijze de basispassen en draaien van een aantal leuke braziliaanse en latin dansen zoals: samba, axé, forro, salsa, merengue, bachata, kizomba...etc.

Wij verzorgen voor jouw de gehele styling van de dans/workshop die wij eventueel aan kunnen passen aan uw evenement!

MEER WETEN OVER ONZE DANS WORKSHOP?

BRAZILIAANSE CAPOEIRA WORKSHOP

Tijdens een workshop capoeira krijg je de kans om op een energieke manier kennis te maken met deze unieke Braziliaanse sport. Onze workshops starten met een korte introductie over de geschiedenis en achtergrond van capoeira. Daarna laat de docent kort een aantal instrumenten zien en horen die onlosmakelijk met de sport zijn verbonden. Na een korte demonstratie door de docent kom je in beweging!!

Onze workshops staan in het teken van sportiviteit en gezelligheid en zijn dan ook in het bijzonder geschikt voor onder meer (vrijgezellen-)feesten, bedrijfsuitjes of als afwisseling van reguliere sportlessen op lagere en/ of middelbare scholen. Wij zijn gewend om met verschillende doelgroepen (denk aan leeftijd, handicaps, e.a.) te werken. Eventuele lichamelijke beperkingen blijken in de praktijk geen bezwaar voor deelname. Al naar gelang jouw wensen maken wij onze workshops graag voor je op maat.

Voor de workshop gelden een aantal benodigdheden, te weten: een zaal met vlakke ondergrond en zo’n 2 m2 bewegingsruimte per persoon en voor de deelnemers gemakkelijk zittende kleding.

MEER WETEN OVER ONZE CAPOERIA WORKSHOP?

BRAZILIAANSE PERCUSSIE WORKSHOP

Tijdens deze energieke workshop ga je Braziliaanse percussie leren spelen. Ritme: Samba, Afoxé, Maculelê, Batucada en Samba-reggae. Deze workshops zijn geschikt voor alle niveaus. Unieke kans dus om echt Braziliaanse percussie te leren! Instrumenten: Agogô, Caixa, Chocalho, Pandeiro, Reco-reco, Repinique, Surdo, Tamborim, Timbal en Xequerê.

MEER WETEN OVER ONZE Braziliaanse percussie WORKSHOP?