COCKTAIL WORKSHOP

JE HEBT ER VAST OVER GEHOORD EN MISSCHIEN OOK WEL EENS GEDRONKEN, CAIPIRINHA, MOJITO OF SEX ON THE BEACH, DIT ZIJN DE MEEST POPULAIRE COCKTAILS TER WERELD. MAAR HOE MAAK JE DIE VROLIJK GEKLEURDE DRANKJES EIGENLIJK?

Onze Braziliaanse en Zuid-Amerikaanse Cocktail Girls zijn net zo exotisch als de cocktails en staan daarnaast garant voor gezelligheid. Bij deze workshop cocktails maken is voorkennis niet vereist. Alles komt op een leuke en entertainende manier aan bod. Leer waar de cocktails zoals “Caipirinha” voor staan en vandaan komen. Als inleiding tot het mixen van cocktails komen daarna verschillende basistechnieken aan bod.

Onze cocktail workshop is een erg leuke activiteit op bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, vrijgezellenavonden of als studentenactiviteit. Jij en jouw gezelschap worden door onze bar girls/boys meegenomen op een interactieve reis door de wereld van de cocktails, waarbij het leren jongleren met flessen, shakers en glazen ongetwijfeld zorgt voor een ontspannen en ongedwongen sfeer!

WIJ VERZORGEN:

- Cocktailbar
- Alle materiaal, vers fruit en verse sappen;
- Professionelen en exotische Bar Girls/Boys;

Leer te shaken en creëer je eigen cocktails in een handomdraai!

KOSTEN COCKTAIL WORKSHOP: 10 personen €245,-
Prijzen zijn exclusieve btw en reiskosten.

Voor grote groepen bieden wij zeer voordelige prijzen!

REFERENTIES COCKTAIL WORKSHOPS

Parlan- Alkmaar

Soundflex Entertainment

Grafisch Goed – Reclamemakers in Volendam

PROOST! SAUDE! CHEERS!

Wil je meer informatie over het volgen van de cocktail workshop en de mogelijkheden op onze locaties? Bel dan 06-11921133, ga naar onze contactpagina of neem contact op via info@florlatina.nl.