COCKTAIL BUSINESS

WIL JE JOUW BEDRIJFSFEEST NAAR EEN HOGER NIVEAU BRENGEN ZODAT AL JE GASTEN VERSTELD ZULLEN STAAN EN EEN LEUKE EN TROPISCHE SFEER BELEVEN?

Dan hebben wij voor je de perfecte oplossing. Met ons team zorgen de Cocktail Girls er voor dat iedereen voorzien wordt van heerlijke Braziliaanse en Latijns Amerikaanse cocktails. En daarnaast geven wij een tintje van de Braziliaanse en Latijnse sfeer op jouw feest. Of het nu gaat om een kleine of groot bedrijfsfeest wij maken de cocktailbar passend naar jouw wensen om ervoor te zorgen dat het feest absoluut een groot succes wordt!

Het belangrijkste is dat je verder geen zorg hoeft te dragen voor het opzetten van de cocktailbar en het opruimen daarvan. Vanaf begin tot het einde zullen wij bezig zijn om jou en je gasten te bedienen waardoor je zelf lekker kan genieten op je eigen feest.

Uiteraard zullen wij onze mooie bar neerzetten waar al het nodige al inbegrepen is zoals de decoratie, glazen, drank, vers fruit en niet te vergeten onze enthousiaste bar girls/boys. Bekijk ons cocktailmenu en kies wat je lekker vind en wij zorgen ervoor dat het drankje heerlijk zal smaken.

REFERENTIE BUSINESS

Brazil Business Club

Gemeente Amsterdam

Parlan

PROOST! SAUDE! CHEERS!

Meer weten over de verschillende pakketten en prijzen, neem contact met ons op voor een offerte op maat.