BRAZILIAANSE SHOWS

Maak op een spectaculaire manier kennis met de traditionele dans en muziek uit Brazilië

Flor Latina Entertainment verzorgt diverse shows, demonstraties, workshops en optredens voor feesten, evenementen en bedrijven door heel Nederland en ook in het buitenland.

Ons team bestaat uit entertainers, Braziliaanse Sambadanseressen en dansers (gekleed in de bekende carnavalskostuums). De shows kunnen worden uitgevoerd onder begeleiding van onze energieke Braziliaanse percussieband of met een muziekmix.

Festivals/Evenementen

Complete Show

Een complete show bestaat onder andere uit live muziek (percussie), samba, capoeira en maculelê (stokkendans). En uiteraard zijn in overleg vele mogelijkheden en variaties bespreekbaar.

Show met 12 artiesten (3 capoeirista’s, 5 muzikanten en 4 danseressen/dansers). Een complete Braziliaanse show met live muziek bestaat uit 60 minuten. Het is ook mogelijk 60 minuten te verdelen in 2×30 minuten of 3×20 minuten (met een pauze van 10 of 20 minuten).

De show begint met een typische Braziliaanse dans/act en vervolgens word er een muziekdemonstratie gegeven met de instrumenten en muziek van Capoeira.

Daarbij zullen acrobatiek solo’s te zien zijn van elke capoeirista, gevolgd door het capoeira-spel waarbij twee spelers de combinatie van dans, gevecht, verdediging en acrobatiek tonen. Als afsluiting is er een demonstratie van Batucada (percussie muziek) met Braziliaanse danseressen/dansers.

PRIVÉ FEEST/VERRASSINGSFEEST/PERSONEELSFEEST

Samba show met Danseressen/Dansers

OPTIE 1 – GROOT PUBLIEK

Show met 3 of 4 danseressen/dansers. Een sambashow van 15 of 20 minuten waarbij de danseressen gekleed zijn in de originele Braziliaanse carnaval kostuums. De show begint met een typisch Braziliaanse dans/act of een solo van iedere danseres. Vervolgens zal er 5 minuten interactie zijn met het publiek. - De locatie voor een show dient minimaal 3 meter hoog te zijn met een vlakke ondergrond die geschikt is voor een optreden zonder schoeisel.

U kunt kiezen uit vrouwelijke en/of mannelijke dansers.

OPTIE 2 – KLEIN PUBLIEK

Show met 2 of 3 danseressen/dansers. Een sambashow van 15 of 20 minuten waarbij de danseressen gekleed zijn in de originele Braziliaanse carnaval kostuums. De show begint met een typisch Braziliaanse dans/act of een solo van iedere danseres. Vervolgens zal er 5 minuten interactie zijn met het publiek. - De locatie voor een show dient minimaal 3 meter hoog te zijn met een vlakke ondergrond die geschikt is voor een optreden zonder schoeisel.

Je kunt kiezen uit vrouwelijke en/of mannelijke dansers.

CAPOEIRA/BATUCADA SHOW

Capoeira is een populaire Braziliaanse vecht en danskunst. Capoeira speelt zich af in een kring, de roda genoemd. Binnen deze kring spelen steeds 2 of 3 capoeirista’s en vertonen deze dansers sensationele vechttechnieken. De rest van de groep zorgt voor opzwepende muziek en zang, zodat de twee spelers in de kring veel energie krijgen.

OPTIE 1 – GROOT PUBLIEK

Show met 8 Capoeirista’s. Een Capoeira show begeleid met live muziek, bestaande uit 20 minuten. De show begint met een demonstratie van Maculelê (stokken). Vervolgens wordt een muziekdemonstratie gegeven waarbij er acrobatiek solo’s worden gepresenteerd. Ter afsluiting wordt er twee aan twee een demonstratie van het capoeira-spel gegeven, waarbij de combinatie van dans, gevecht, verdediging en acrobatiek word getoond.

OPTIE 1 – KLEIN PUBLIEK

Show met 5 capoeirista’s. Een Capoeira show met muziek van cd, bestaande uit maximaal 10 minuten. De show begint met een solo acrobatiek van elke capoeirista. Vervolgens worden er twee aan twee demonstraties gegeven van het capoeiraspel met aanval- en verdedigingsbewegingen in combinatie met acrobatiek en dans.

MEER WETEN OVER ONZE SHOWS?

NEEM CONTACT OP!
Voor meer informatie over onze diensten: