OVER FLOR LATINA

Biografie Flor Latina

Flor Latina is Braziliaanse en geboren in de Braziliaanse hoofdstad Brasilia.

Op 13 jarige leeftijd begon zij al met zingen en dansen en toen zij 17 was trad zij voor de eerste keer op als professioneel zangeres en danseres. In Brazilië heeft zij deelgenomen aan meerdere festivals, optredens en zelfs enkele tv-optredens om zichzelf op de kaart te zetten als zangeres en danseres. Ook in de sport ontwikkelde Flor Latina zich met al haar enthousiasme en passie voor dans en muziek.

In juli 2010 is Flor latina vanuit Brazilië naar Nederland geëmigreerd, waar ze nu in Purmerend woont. In het begin was dit niet altijd makkelijk, alles was nieuw in een vreemd land met een andere taal en cultuur, maar het moeilijkste was nog wel het feit dat zij ver van haar familie en vrienden was. Nu is zij alweer 6 jaar in Nederland en voelt zich steeds meer op haar plek.

Als professional geeft Flor Latina , Zumbales, Jumping-Fitness en dans work-outs op verschillende plaatsen in Nederland en werkt door het hele land als Sambadanseres, zangeres en model.

In 2011 heeft Liliane besloten om vanuit dit werk haar eigen bedrijf te starten: Flor Latina Entertainment. Flor Latina is een entertainment bedrijf dat een volledig aanbod heeft voor degene die van muziek, dans, cultuur en kunst houdt. Met plezier en met veel passie verzorgd zij met haar team al heel wat jaren verschillende vormen van Braziliaans entertainment. Van onder andere Braziliaanse dans, tot het zingen in een Braziliaanse band. Ook verzorgd zij met haar team cokcktails en entertainment tijdens verschillende bedrijfs, feesten en festivals.

Naast haar hoofdwerkzaamheden geeft zij Portugese les.

Ook houdt zij enorm van sporten, het bedenken van dansjes, gitaar spelen en liedjes schrijven. Haar filosofie is: “Leef elke dag alsof het je laatste is en geef altijd het beste van jezelf, dan krijg je het vanzelf terug”.